Dasma

Ne ambientet e Hotel Colombo mund te festoni gezimet tuaja. Gatim special me tarifa fantastike.

MENU DASMASH
*ANTIPASTE TRADICIONALE      
Rosto, romstek, qofte, djathe I bardhe dhe kackavall,
turshi zarzavatesh, ullinj, pure patatesh
*KONTORNO (ne mes te tavolines)
Sallate rukola, sallate ruse, perime te pjekura, salse kosi, fergese elbasani

*PJATA E DYTE              
Byftek  me patate

*PJATA E TRETE            
Shishqebap (vici)
*SHPORTE ME FRUTA TE STINES  
*PIJE PA LIMIT 
Vere e kuqe dhe e bardhe, birre Peroni,
Lowenbrown, Tuborg ose Amstel. Raki,
Pije freskuese (kanace), uje
Dhome per ciftin
Transporti
Koktej

Per me teper informacion kontaktoni me ne:

Adresa:
Rruga Nacionale Elbasan-Librazhd 4 km nga qendra e qytetit Elbasan.
Mob: 0684059159, 0695761679
E-mail: info@hotel-colomb o.net

Colombo, oazi I kenaqesise per cdo moshe.